Я для себе винайшов Самостійний безкоштовний спосіб пломбування зубів за секунду , усього два складові -крейда або ( knauf finish ) -клей 505 (перед пломбуванням зуб , його пошкоджені ділянки полоскати Якщо алкоголем можливості не має , допоможе застосуванн чищення, полоскання зубною пастою , пломба моментальна на суху , спосіб робочий більш безпечний ніж деякі платні цементи для тимчасового пломбування зубів, безкоштовно метод Крейди та клею 505 працює краще ніж деякі платні цементи для тимчасового пломбування зубів , платні цементи аналоги містять також декілька компонентів клеючі , містять пластики , склоіономери більш шкідливі , тимчасове пломбування дає можливість пошкодженій ділянці загоїтись , зупиняє біль дискомфорт кровотечу , не потребує обезболюючих препаратів.
В історії людства Гермес , Ісус лікували , вчили , зокрема медицині безкоштовній , з метою добра для кожного , цей спосіб винайшов Таранець М.С відповівши простим рішенням міністерству охорони здоров'я України ( як вилікувати безкоштовно,.6 .+мілярдів люидей) у зв'язку що міністерства охорони здоров'я України їх заклади отримують сотні мільярдів бюджетних коштів на безоплатну медицину , але у належному обсязі та якості допомог, ліків не надають, обманюють кажуть немають можливості надавати безкоштовно ліки народу України, але в аптеках продають , наживаються на горі та стражданнях народу України, зокрема у мирний час та під час війни.